Ova Poruka je toliko divna da je moje srce želi pomnožiti s vama.
Možete neke od divnih rečenica pretvoriti u svoje "afirmacije" – misli vodilje, misli ohrabrenja i nadahnuća za svakodnevni podsjetnik koji će održavat vibraciju o kojoj priča Simona. Motiviram nadopunite onim riječima koje vas posebno nadahnjuju.
                       Grlim vas sve jasnijim entuzijazmom!
                                                                  Eli

 

Simona
Četvrtak, 13.08.2009. u 10:00

Radujem se, drage naše božanske iskrice, našoj ponovnoj komunikaciji i ukazanoj mi mogućnosti za istu, kako bih vam mogla „spustiti“ pozdrave Neba, kao i neke od nebeskih najsvježijih informacija. Stoga odmah, na samom početku svraćam vam pozornost na iznimno važno razdoblje koje je pred vama.

Naime – i sami osjećate i znadete da vas je zahvatio vihor velikih promjena – vihor velike transformacije svega starog u nešto (iz temelja) potpuno novo, ljepše, protkano nitima božanske, bezuvjetne Ljubavi.
Također smo vam pričali da je ova godina krajnji rok za transformaciju vaših zastarjelih, nefunkcionalnih obrazaca shvaćanja, razmišljanja, ponašanja, djelovanja..., da nastojite ove godine svakako pokidati lance svih navezanosti (ovisnosti) za sve ono što je vezano uz materijalni svijet.
Isto tako rečeno vam je da vodite računa o vibracijama ove kalendarske godine 2009.-te, koja završava brojem 9. Ova brojka zrači snažnim božanskim vibracijama, a vi – božanska bića – nevidljivom niti suptilnih energija povezani s ovom snažnom božanskom vibracijom, imate neponovljivu šansu, napraviti veliki pomak u svom spiritualnom razvoju.
Upozoravam vas (a vezano uz spomenutu božansku vibraciju broja 9), pred vama je vrlo značajan datum
radi se o srijedi – 09.09.2009.
Taj datum nosi čak trostruku snagu božanskih vibracija broja 9. Povezujući se s tom snagom vibracija, ukazuje vam se jedinstvena prilika, koja je ikada ikome pružena u cijelom postojanju Svemira, da načinite veliki kvantni skok na ljestvici vašeg duhovnog napretka, samospoznaje i samoostvarenja.
Nemojte ovo zanemariti i zaboraviti, molim vas !!! Naravno, da bi taj „skok“ mogli realizirati, od vas se (i inače) a naročito toga dana, traži da nastojite biti što više odraz samog Boga – vašeg roditelja (usklađenost i pozitivnost misli, riječi i djela), kako bi – vibrirali višim, suptilnijim frekvencijama, bili spremni prihvatiti inicijaciju samoga Boga.
Kroz tu inicijaciju vaš roditelj vas priprema za susret sa snažno strujajućim vibracijama pete dimenzije – dimenzije Novog doba.
Radite na sebi, kako bi mogli biti spremni za taj veličanstveni trenutak. Ne opterećujte se naporom i željom da imitirate druge i pokušavate biti ono što niste. Budite opušteni i prirodni – budite vi. Razvijajte svjoju osobnost i svoju božanskost, jer samo tako možete uspostaviti nutarnji mir i dosegnuti radost. Vi ste djeca Ljubavi – vaš roditelj je sama Ljubav. Prema tome – budite Ljubav, živite Ljubav i sve promatrajte očima Ljubavi, jer tada će vam zaista sva bića biti divna, sva djela sveta, a sve misli nevine. Božanska iskra vašeg srca je vaša identifikacijska iskaznica, čiji je kod Ljubav, a kojeg očitava nebeski – božanski laser. Svakom vašom predanošću Bogu u ruke omogućavate božanskom laseru očitanje koda vašeg srca i na taj način se izravno stapate sa samim izvorom i postajete jedno s Bogom. Dozvolite da se to događa neprekidno i dosegnut ćete savršenstvo, koje će vas odvesti u samo blaženstvo.

Grleći vas vibracijama srebrne svjetlosti svoga bića (koje djeluju na vaš um) ostavljam vas u miru i tišini vašeg uma, kako bi vi što potpunije mogli uživati u krilu vašeg i našeg roditelja.

Ljubi vas vaša sestrica po Svjelosti,

Simona

 

Zdravka iz Zagreba

Tel:01/6588254
Mob: 095/9084047

 

Povratak na vrh