U ovih 10-tak godina od kako su Alge u mom životu bilo je toliko dobrih, čak fascinantnih pričao o čudesnom djelovanju Algi, ali ih nismo zapisivali.
Priče - Iskustva ljudi su najveći dokaz učinkovitosti i najbolja preporuka za dobre proizvode, zato smo otvorili rubriku PRIČE - ISKUSTVA.
Pozivam sve one koji žele s nama pomnožiti svoje Iskusvo s Algicama, da nam napišu par riječi.
Zahvaljujem svima koji su napisali svoju priču i svima koji će to tek učiniti, u svoje osobno ime i svih onih koje će te priče potaknuti na pozitivne promjene koje će u njihove živote donijeti zdravlje, dobro osjećanje, novo znanje i iskustvo, pa i financijku dobrobit.
Eli, Rijeka, pet. 15.08.2008.

 

*********************************************************************************************************************************

 

Dragi prijatelji, Obećala sam već dulje vrijeme našoj dragoj Eli napisati par rečenica o Algicama. Evo to i činim.
Zlata, Eli i algice, kako ih od milja zovem ušle su istovremeno u moj život. U to vrijeme, iza mene je bio težak period, borbe s bolešću, terapija koje su srozale imunitet na najnižu razinu. Tražila sam novi pristup ishrani, vlastitom zdravlju, odnosu prema drugima i odnosu prema poslu.
Eli je pričala neprestano o algama, o korisnosti, probioticima, ali i onim svojim ljupkim „Daj se sama uvjeriti“. I tako sam prije pet godina počela koristiti Algice. Ljeti koristim Klamatsku algu - AFA, a zimi Zerlenu Energiju /Green Energy/.
Svatko treba slijediti unutarnje znake vlastitog organizma. Shvatila sam da su za mene alge idealna nadopuna hrani, postala sam vegetarijanac i krenula na jogu. Alge su mi vratile elan i energiju. Nakon priče kroz koju sam prošla; algice, novi pristup odnosima i unutarnji mir rezultirali su odličnim labortorijskim nalazima. Danas sam zdrava, volim sebe i dopuštam sebi biti zadovoljna.
Draga Eli, draga Zlata, beskrajno hvala što ste bili i što ste potpora mojemu duhovnom rastu. Hvala što ste preporučale Algice. Osobno ih preporučam svima. Pet godina svake godine haraju gripe, kao i prehlade, ali moju malenkost zaobilaze. 
Hvala što postojite. Od srca svako dobro s beskrajnom zahvalnošću. Vaša  Zahvalna i sretna Riječanka
N.B., Rijeka, 17.03.2008.

 

AFA alge me naprosto hrane na staničnoj razini. Osjećam da su stanice
namirene i imam daleko više energije nego inače. Toplo ih preporučam
svima, posebice ljudima sa stresnim zanimanjima.
                                                                                                 B.T., Zagreb, 12/2007.

Na sistematskom pregledu dijagnosticirana mi je dermoidna cista. Nakon laparoskopske operacije nastupile su komplikacije. Ukratko završila sam u dva navrata u bolnici i umjesto 5 dana u bolnici sam provela ukupno 12 dana. Tri tjedna imala sam povišenu tempraturu što me potpuno iscrpilo. Izgubila sam 9 kilograma i imala konstantne jake bolove u trbuhu.
Kad sam počela piti Program za lagani početak, ti nesnosni grčevi u trbuhu su se pojačali, i to "pogoršanje" je trajalo otprilike tjedan dana, ali sam ustrajala. Prvi pozitivni pomaci u rehibalitaciji počeli su nakon 2 tjedna uzimanja programa, počela sam ponovno "osjećati" svoje tijelo, bolovi su se smanjili, probava, koja je bila potpuno poremećena rapidno se popravila.
Sada nakon tri mjeseca i dalje uzimam algice i osjećam se zdravo. Uzimam lagani početak, kompleks masnih kiselina, CoQ10 krom pic/alge i super anti-ox. Ponovno sam vratila 5 kilograma i osjećam se lagano i dobro sa tom kilažom. Moram priznati da sam i prije imala problema sa probavom ali od kada sam na Programu nemam više nadutosti i grčeva u trbuhu. Sada se osjećam tako dobro da mi se čini da nisam ni bila na operaciji
Kolegica s kojom sam bila u bolnici požalila mi se da ju boli maternica i da ima depresivne trenutke. Imam 49 godina i pomalo sam osjećla probleme vezano uz menopauzu (tjeskobna raspoloženja), ali nakon svih potušestvija i uzimanja Algi nemam tih dugih tjeskobnih raspoloženja,  ... puno su kraća i nekako sam zadovoljnija sama sa sobom. Naravno da ću nastaviti sa Algicama jer zaista ima nečega u njima ...
                                                                                             V.S., Čakovec, 07/2008

Super, ponovila sam nalaz urina i sve je OK. Zlata je bila u pravu. Doktorica rekla da je to zahvaljujući antibiotiku, ali ja uzimam ''Lagani  početak"  :) !!!
G.V., Rijeka, 05/2008.

Moje iskustvo s Algicama
Vjerujem da se ni dobre ni loše stvari ne dešavaju slučajno. Tako vjerojatno niti moje poznanstvo s Algicama nije bilo slučajno. I na njima sam zahvalna jer su mi otvorile novi svijet u kojemu se osjećam snažnije, a moje misli su bistrije.
Započela sam sa «Laganim početkom» i to prvenstveno zbog problema sa probavom koji me je mučio više od polovice moje trudnoće, zbog čega sam se osjećala iscrpljenom i pomalo bez vjere da ću taj problem uopće, na žalost moju i moje bebice, i riješiti.
I tako su stigle One, te sam već nakon dva tjedna počela osjećati pozitivne promjene, ne samo što se tiče poboljšanja probave, već i poboljšanja općeg stanja organizma.
Sada su mi algice postale svakodnevni ritual i sretna sam jer znam da radim nešto dobro za sebe, a beba mi uzvraća svojim predivnim napretkom.
Predivno je na ovaj način upoznavati svoje tijelo i njegove potrebe, kao što je predivno biti svjestan da ga na taj način volimo i cijenimo sve više.
I. P., Rijeka, 07/2008. 

Draga Eli, lijepo te pozdravljam i zahvaljujem na informacijama. Neću moći prisustvovati ovim najavljenim predavanjima i skupovima, ali od kako sam te upoznala, prijateljujem s algicama i mogu ti reći – cijelu godinu - bez prehlade, hunjavice i za mene uobičajenih zimskih i proljetnih tegoba. Još ti jednom hvala uz najljepše želje.
M.D., Rijeka, 05/2008

MOON RISE – krema AquaSource
mažem vrat, lice, unutrašnju stranu prepona, dva puta na dan, ujutro i navecer. Koža postane zategnuta, glatka, smanje se navale vrucina u menopauzi.
Ja uzimaju istovremeno tablete WIBRANT WOMAN (5 kom ujutro pola sata prije jela) vrucine skoro pa i nestanu. Za žene sa menstrualnim ciklusima ova kombinacija pomaze da se hormonalni sustav uravnotezi, što znači da menstruacije budu manje bolne, redovitije, pms smanji tenziju.
Ne zaboraviti na ishranu koja je bogata povrćem i voćem, za žene što manje mliječnih proizvoda, naročito sir, i što manje šećera i brašnastih proizvoda. Ne zaboraviti na tjelesne aktivnosti, može i samo hodanje. Veseliti se životu sa puno ljubavi prema sebi, jer tu smo sada, i ovaj trenutak je jedinstven neponovljiv ma kakav bio. Lijep dan i puno ljubavi. 
E.H., Rijeka, 03/2008.

 

Poštovani suradnici i prijatelji AquaSource-a, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti gospođu Anu Karlović, iz Ploča, pobjednicu ljetne nagradne igre "Osvojite večeru za dvoje". Ana koristi dugi niz godina naše proizvode i želeći podijeliti svoje iskustvo vezano uz dobrobit Klamatske alge sa svojim prijateljima i poznanicima, aktivnije se uključila u rad s AquaSource-om početkom ove godine. U svibnju mjesecu kvalificirala se za status direktora koji gotovo redovito potvrđuje svaki mjesec. Najveće zadovoljsvo predstavljaju joj sretni korisnici kojima je Klamatska alga pomogla. Posebno ju raduje slučaj gospodina sa psorijazom koji se godinama liječio, a da nije imao ovako dobre rezultate kao što ima s Algicama za 5 mjeseci.
 
"Koristio je: 1. korak - Lagani početak s Kompleksom masnih kiselina,
2. korak - AFA alga sa Kompleksom masnih kiselina,
3. korak - Zelena energija i Antiox - Ovdje je već bilo poboljšanje, trenutno je
4. korak - Zelena energija, Antiox i CoQ10.

Osim toga imamo dobra iskustva kod:
 - postoperativnog oporavka uz Colostrum, Zelenu energiju i Antiox,
 - tegoba u menopauzi - sa AFA algom i Moon rise kremom došlo je do potpunog prestanka tegoba u menopauzi,
 - anemije - AFA je pobijedila anemiju i sve ostale vrijednosti u krvi dovela u ravnotežu" - govori nam Ana.

Nama je posebno drago što imamo gospođu Karlović u našim redovima, osobu koja zrači unutrašnjim samopouzdanjem i entuzijazmom, koji neprkidno prožima sve koji se nađu u njenoj blizini. Izgrađen profesionalan odnos prema poslu, želja za novim saznanjima, kontinuiran rad, govore nam o predanosti gospođe Karlović misiji o širenju i uvođenju prirodnih elemenata hranjivosti kroz AquaSource proizvode u svačiji dom. Želimo joj još puno pobjeda i uspjeha u njenom privatnom i poslovnom životu.
AquaSource Novosti - 19. rujan 2007.

 

 

Povratak na vrh