Zelene  zrake  Svjetlosti

                                                                   -  Dr. Peter Naydenov

 

Knjiga: Izdavač: Poliklinika 1885, Rijeka, Korzo 32 - Biblioteka Akademija zdravlja    

 www.anhira.com
http://anhira.com/superhrane/Alge/Index.html

 

  O autoru 

 

 

Dr. Peter Naydenov rođen je u Bugarskoj 1958. god. Medicinsku akademiju završio je u Sofiji 1985. god. nakon čega je 8 godina radio kao pedijatar u Kjustendilu i Sofiji. U tom periodu izdaje jedini Informacijski bilten holističke medicine i sve se više orjentira k prirodnom načinu poboljšanja zdravlja i povećanju vitalnosti, osobito kod djece.

Još kao student medicine, dr. Nydenov usmjerio se holističnom pristupu. Jedan je od prvih liječnkika homeopata u Bugarskoj i osnivač obuke klasične homeopatije. Prakticira klasičnu homeopatiju, fitoterapiju, algoterapiju i algoprofilaksu.

Za bolje upoznavanje ličnosti pacijenata i orjentaciju u njihovim problemima, dr. Naydenov se koristi i astrologijom koju izučava više od 20 godina. Stvorio je orginalnu metodu - astropsihoenergetiku.

 Autor je više knjiga s holističkom tematikom.

Dr. Peter Naydenov jedan je od pionira uporabe modrozelenih AFA algi. Svjestan ogromnih mogućnosti za poboljšanje zdravlja,  produžetak života i podizanja zdravstvene kulture, danas putuje cijelom Bugarskom, Makedonijom, Hrvatskom, Slovenijom i Rusijom ... i drži predavanja, seminare, obuku i konzultaciju mreže za distribuciju mikroalgi.

 

 

** *

Pogledajte

* Pismo dr. Naydenova distributerima 2007. (3)

* AFA - Klamatska Alga (3)

* DOBRODOŠLI u čudesni svijet Algica (2)     

 

            Osobu možete upoznati i kroz knjige koje piše. Izabrali smo djelove iz knjige dr. P. Naydenova u hrvatskom izdanju - "Zelene Zrake Svjetlosti"

 

Sa korica knjige:

 

 

"Svim prijateljima algi u prelijepoj Hrvatskoj svim srcem želim snagu, zdravlje, dugovječnost, sreću, ljubav i bogatstvo."

                                                                                                     dr. Peter Naydenov

           

"Divlje mikroalge AFA iz američkog jezera Klamath dokazano poboljšavaju funkcioniranje cijelog organizma. Probajte ih i uvjerite se da su one dragocjeni dar prirode, od životne važnosti za sve one koji žele ojačati svoje zdravlje i povećati energiju. Pročišćuju organizam i osiguravaju esencijalne hranjive tvari kojih nema u ostaloj hrani. Podižu imunitet, jačaju krv, regeneriraju stanice, stimuliraju rad mozga, jačaju psihu, usporavaju starenje, reguliraju izmjenu tvari (metabolizam) …"

 

Autorov predgovor hrvatskom izdanju

 

S velikim zadovoljstvom predstavljam ovo izdanje. Nadam se da će ono biti korisno i razumljivo.

Odmah želim pocrtati da su mikroalge čista, punovrijedna hrana, savršeno bezopasna, sa začuđujućom životnom snagom koju mogu koristiti svi, bez izuzetka, sasvim slobodno i bez medicinske konzultacije.

Budući sam liječnik, želio bih pobuditi interes o mikroalgama i u medicinskom okružju. Dijelim uvjerenje, da i mi, medicinski djelatnici, imamo potrebu za mikroalgama - kako za sebe, jer je naš posao naporan i iscrpljujući, tako i za pacijente koji bi putem mikroalgi stekli više energije i lakše savladali bolest.

 

 

            Čuvanje  Mladosti  i  usporavanje  Starosti                                             (138-139)

 

Predstavite sebi jedan svijet koji vibrira snagom, čistoćom, energijom i savršenstvom, svijet bez bolesti i bez umora u kojem bore nisu u modi, gdje energija ne može nestati jer se usvakom trenutku punimo energijom Sunca. Dovoljno je pružiti ruku k prekrasnim, nevjerojatnim i začuđujućim mikroalgama.

Ushićeni idejom o prehrani mikroalgama nemojte podcjeniti EMK /Esencijalne Masne Kiseline/! Ponavljam, bez EMK se ne može održavati zdravlje, a ni mladost. Moje je mišljenje da svaki čovjek današnjice ima svakodnevnu potrebu za algama i EMK, neovisno o godinama, izgledu i poslu koji oavlja.

Uživajmo promatajući zdrave ljude pune energije i mladenačkog zanosa i izgleda na ulicama naših gradova i sela! Neka dio njihove zanesenosti i poleta prijeđe na nas.

Ako ljudi shvate koliko je važno uzimati svakodnevno alge, napravio sam dobar posao pišući ovu knjigu. Osobno smatram da je u pitanju samo vrijeme. U novom milenijumu susretat ćemo sve više inteligentne, dobro informirane i kompetentne osobe u odnosu na svoje zdravlje, koje su shvatile da mogu živjeti mnogo kvalitetnije uz pomoć ovog čuda Prirode.

 

 

Energija, Život,   Sloboda                                                                           (146-147)

Pomažući drugima, možemo pomoći sebi. Radeći s čarobnom životvornom snagom mikroalgi, život nam može biti uvijek ispunjen energijom, zdravljem, blagostanjem i slobodom.

 

 

 

 

Sadržaj:

 

Predgovor,

 

Prvi dio:

O algama i ljudima,

Upoznajmo se!,

Klamatska AFA alga, Spirulina, Hlorela, Dunaliela, Kelp,

Zašto uzimati alge,

Hranjenje s holističke točke stajališta,

 

Drugi dio:

Proizvodi AquaSource,

Program "Lagani početak",

Probavni enzimi s AFA algama,

Probiotici Acidofilus i Bifidus,

Super – antioxidat sa picnogenolom i algama,

Lighten up,

Korncim Q-10 sa cromium polinicotinom i algama

Esencijalne masne kiseline

Zelena energija,

Moon Rise,

 

Treći dio

Praktična algotzerapija i algoprofilaktika,

Pedijatrija,

Ginekologija i porodiljstvo,

Neurologija, Unutarnje bolesti,

Dermatologija i kozmetika,

Homeopatija i algoterapija,

Ljekovito gadovanje, vegetarijanstvo i alge,

Program zdravog mršavljenja,

Aktivno bavljenje sportom i alge,

Gerijatrija,

Čuvanje maldosti i usporavanje starosti,

 

Četvrti dio:

Vizija blagostanja i holistikog zdravlja,

 Zdravi ili bolesni – gdje smo mi?,

Zdravstvena kultura i preventiva,

Energija, život, sloboda, 

 

Prilozi

Korisne adrese na internetu,

O autoru

 

Povratak na vrh