Zdravlje  -  Uspjeh  -  Sloboda

 

              www.anhira.com   *  internet stranica dr. Petera Naydenova. Bugarski holistički  liječnik -                

                                                  pedijatar, homeopat, algoterapeut, autor knjige "Zelene Zrake Svjetlosti"

 

 

Zima bez antibiotika

 

Antibiotici predstavljaju jedno od značajnih otkrića medicine i u određenim okolnostima mogu spasiti ljudski život. Međutim,  često je njihova upotreba neosnovana. Veći dio akutnih oboljenja tijekom zime, prouzrokovani su virusima, protiv kojih su antibiotici neučinkoviti.

Kada ih suviše često uzimamo, oni nam mogu donijeti  različite zdravstvene probleme. Antibiotici mogu oštetiti naš nervni sustav (može doći do gluhoće), naš urogenitalni sustav (bubrežna insuficijenca), jetru (različiti problemi), probavni sustav (mogu dovesti do disbakterijaze ili kandidoze), imuno sustav (smanjena otpornost, alergije),stvaranje krvi

(anemija).

Kod dječjeg uzrasta antibiotici su najneprihvatljiviji i treba ih izbjegavati jer usporavaju rast i razvitak organizma. Djeca, čestim uzimanjem antibiotika, ne mogu dostići svoj genetski potencijal. Njihov je organizam zatrovan, a kvaliteta života pogoršana.

Kako bi bio učinkovit, naš imuno sustav mora dobivati redovitu hranu i trening. Ukoliko mu pružimo primjerene uvjete, organizam će se sam boriti s infekcijama, te nakon svake bolesti koju uspije pobijediti, njegova obrambena moć biti će sve veća, a osoba sve zdravija.

Da bi pojačali svoj imunitet, moramo:

1. Znati što treba učiniti;

2. Učiniti ono što se mora!

Bez antibiotika ali kako?

 

Potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta kako bi bili u stanju pobjediti veći dio infekcija:

 

Aktiviranje imuno sustava:

kada virus dospije u naš organizam, ruši njegove stanice sve dok imuno sustav ne stvori dovoljno antitijela koja će uništiti virus. Poboljšati rad imuno sustava možemo uz pomoć mikroalgi.

Gotov imunitet: kolostrum krava izvornik je gotovih antitijela protiv 20 najrasprostranjenih mikroba kao i faktora rasta koji obnavljaju tkivo. Kolostrum (ColActive3) nam pomaže i kod većeg dijela infekcija.

Čvrsta prepreka za mikrobe: sluznice nosa, ustiju te čitavog probavnog sustava kao i uro-genitalnog sustava trebaju EMK (esencijalne masne kiseline), kako bi se što prije obnovile i zaštitile organizam od infekcija.

Probiotici: ove korisne bakterije štite našu sluznicu od štetnih mikroba. Kada su probiotici oštećeni čestim uzimanjem antibiotika i ostalih lijekova, organizam postaje podložan infekcijama. Zbog toga antibiotike i lijekove trebamo uzimati pravilno.

 

 

 

Zaštitite sebe i svoju djecu!

 

Više informacija možete dobiti na www.anhira.com - a na vama je što ćete nakon toga učiniti!

Za kontakt i narudžbe: Ime:

                                 Tel.:

Ova informacija nije namijenjena samoizliječenju niti joj je namjera zamjeniti savjete i preporuke stručnog medicinskog osoblja!

 

 

Prehlada? Gripa?

NE, Hvala!

 

Nastupa sezona prehlada ...

Tijekom jeseni i zime ima manje sunca i vitamina. Imunitet nam opada. Virusi oštre zube i zadovoljno trljaju ruke, dok gledaju kako vodimo djecu u vrtiće i škole. U zatvorenim prostorijama djeca cijelog dana međusobno razmjenjuju mikrobe. A sline ne prestaju teći ...

 

Kod kuće ne pijemo lijekove, već ...

 

Zelenu energiju: Imunitet u kapsulama. Uz njenu pomoć lakše stvaramo antitjela protiv mikroorganizama. Uzimamo 20 vrsta mikroelemenata, sve nezamjenjive aminokiseline, vitamine i druge biološki aktivne tvari. Želite li da vam djeca ne boluju, da se hrane dobro, da rastu kao gljive na kiši i da su u pokretu cijeli dan? Dajte im Zelenu energiju 1-3 kapsule na dan preventivno, a kad prehlade 3 kapsule odjednom, a iza toga po 1-2 kapsule svaki sat, dok savladaju mikrobe. U slučaju i kad je neophodno uzimati lijekove, Zelena energija će im pomoći da brže savladaju bolest.

 

Esencijalne masne kiseline: zdrave i otporne sluznice.

 

Sluznice dišnog i probavnog sustava najvažnija su barijera protiv mikroorganizama. Nije svejedno da li će virusi naći rupice u staničnim stijenkama, preko kojih mogu lako ulaziti, ili će ih dočekati neprobojna barijera.

EMK djeluju blagotvorno i kod upalnih procesa i alergija. Zahvaljujući njima koža i kosa vas i vaše djece postaju ljepšim, a priatelji vas pitaju, što činite da vam kosa ne opada i izgleda tako sjajna!

 

Zamjenite loša očekivanja sa dobrim!

Budite zdravi i sretni!

Opisani proizvodi poboljšavaju vaše zdravlje i snabdjevaju najboljom hranom vaše stanice. To vam je najbolja profilaktika. Ako ipak obolite, povećajte količinu 2-3 puta i budite 1-2 dana na voću i biljnim čajevima, a tek u nuždi potražite liječnika.

 

Članci dr. Petera Naydenova: "Zima bez antibiotika" i "Prehlada? Gripa? NE, Hvala!"

Preveli Sija i Branko Pop-Gligorov, pripremila Eli - Update 12/2007. 

    

 

Povratak na vrh