Zašto   je     AFA - Klamatska alga DOBAR IZBOR
kaoHRANA i kaoLIJEK  21. stoljeća

           AFA                      Klamatska alga (Afanizomenon flos - aqua - nevidljivi vodeni cvijet)

       PRIRODNA          - ubrana, osušena na niskim temperaturama, nije prerađivana
       CJELOVITA         - koristimo je u cjelovitom obliku  -  nije ekstrakt, ni koncentrat.
       DIVLJA                 - ne može se uzgojiti, raste divlje u Klamatskom jezeru.
       JEDINSTVENA    - pozitivno djeluje na sveukupni PNEI sustav u ljudskom tijelu:
(Psiho - Neuro - Endokrino – Imunološki s.)
************************************************************************************************************************

SZO - Svjetska zdravstvena organizacija  alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju  ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima  Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.   

                                              Iz pera znanstvenika,  dobrih poznavaoca Klamatske alge
koji govore o njenim jedinstvenim svojstvima:

 

* "Divlje mikroalge AFA iz američkog jezera Klamath dokazano poboljšavaju funkcioniranje cijelog organizma. Probajte ih i uvjerite se da su one dragocjeni dar prirode, od životne važnosti za sve one koji žele ojačati svoje zdravlje i povećati energiju. Pročišćuju organizam i osiguravaju esencijalne hranjive tvari kojih nema u ostaloj hrani. Podižu imunitet, jačaju krv, regeneriraju stanice, stimuliraju rad mozga, jačaju psihu, usporavaju starenje, reguliraju izmjenu tvari (metabolizam) … dr. Peter Naydenov. Knjiga "ZELENE ZRAKE SVJETLOSTI"  prevedena je na hrvatski jezik.  

* "Alge, a posebno modro zelene Aphanizomenon flos-aquae (AFA), su zasigurno jedan od najvažnijih živih organizama, stoga jer predstavljaju temelj prehrambenog lanca za sva živa bića na zemlji."  dr. William Barry   "The Astonishing Magnificent Delightful Algae"

* "AFA čudesna superhrana izvanrednih hranjivih svojstava, stimulita imuni sustav, pojačava mentalne sposobnosti i štiti nas od bolesti. Ima jedinstven učinak na psihu i funkcije mozga, daje bistrinu uma, pomaže kreativno razmišljanje, produbljuje meditaciju, uravnotežuje šećer u krvi, odlična hrana kod prevelike izloženosti radijaciji,  posjeduju iznimno snažna polja profinjenih energija koje regeneriraju tijelo i duh - dr. Gabriel Cousens "MICROALGAE - First and Finest Superfood"

* "Divlja AFA superiorna je po bogatstvu hranjivih sastojaka, po postotku asimilacije, po probavljivosti i apsorpciji. Savršena je kao izvor hrane i energije i kao prevencija od bolesti."  
dr. Gillian McKeith  " THE MIRACLE SUPERFOOD: Wild Blue - Green Algae"

* "Algae to the Rescue - Everything you need to know about Nutritional Blue - Green Algae" - Karl J. Abrams  ("Alge kao Spas")

 

* "Primordial Food  -  Aphanizomenon flos-aquae  -  A Wild Blue - Green Alga with Unique Health Properties" Christian Drapeau, MSc. ("Prvobitna, Praiskonska hrana")

* "Sve veći porast oboljevanja ukazuje na činjenicu da ljudski organizam trpi ozbiljne fiziološke teškoće u uvjetima novih nespecifičnih biopolja, karakterističnih za doba Vodenjaka. Potreban nam je prirodni energetski biostimulator da nas prilagodi promijenjenim uvjetima te nam vjerojatno Kozmički um šalje AFA-algu kao svog izaslanika. Hrana iz vode u Doba Vodenjaka za ponovno uspostavljanje i održavanje biosustava čovjeka! J "Mikro - alge  AFA Volite je i uzdajte se u nju, jer, AFA nije samo savršena prirodna hrana, već Ona sadrži Energiju, Informaciju i Inteligenciju neophodnu za opstanak." - dr. sc. Marija Papazova - poglavlje "Obraćanju mikro algi ljudima 21 stoljeća" u knjizi"HAK ROST - Neka bude istina"

ZAŠTO  je  AFA  -  Klamatska alga  moj  IZBOR   .  .  .    Eli :

PRIRODNA  -  CJELOVITA  -  DIVLJA  -  JEDINSTVENA
Zovu je"ELIKSIR  za UM - Mozak" i "Zelena krv planete"

ČISTI  ORGANIZAM  zato je  značajna  svima,  osobito ljudima  koji  jedu  hranu  životinjskog  porijekla,
"brzu" hranu, kolače … nakon operacija, terapije lijekovima, osobito antibioticima.
VEGETARIJANCIMA  posebno značajna zbog obilja  B12  vitamina (i kapsule su biljnog porijekla).
* ELIKSIR ZA UM - MOZAK - super gorivo za živčani sustav čovjeka.* Jedan od najinteresantnijih učinaka uporabe AFA-e je njen blagotvorni učinak na nervni sustav, mozak i psihu.         
ZELENA KRV PLANETE - izuzetno bogata klorofilom (slična hemoglobinu u eritrocitima).
IMUNI SUSTAV  jako snaži - zato je sjajna podrška svakoj terapiji.

ISTRAŽIVANJA

             -  Na Univerzitetu u New Mexico u jednom istraživanju nakon konzumacije algi snimanje moždanih valova pokazalo da lijeva i desna polovica mozga rade ujednačeno, a sve je popraćeno osjećajem blagostanja.
-  Istraživanja u Kraljevskoj bolnici Viktorija, Montreal Canada, pokazala da uzimanje Klamatske alge uzrokuje migraciju čak 40% T-linfocita (stanica ubojica) u organe gdje vrše nadzor i uništavanje kancerogenih stanica, kao i onih zaraženih virusom. Ova aktivnost traje nekoliko sati i nije poznato ništa što ima tako snažan utjecaj da može mobilizirati čak 40% T-linfocita. Buduća istraživanja možda će pokazati da AFA alge mogu pomoći u prevenciji tumora i virusnih infekcija.
- Matično stanična teorija za ozdravljenje regeneraciju i obnavljanje  … jedini takav spoj, do sada poznat, je AFA, za koju je nedavno dokazano da stimulira oslobađanje i migraciju matičnih stanica. Iz knjige „Primordial Food“ Christian Drapeau

 

FE  -  najbogatiji poznati izvor organski vezanog željeza, a to je prirodni oblik koji se lako usvaja.
Hrani  tijelo na staničnom nivou, svim potrebnim i poželjnim nutrijentima  / VITAMINI, MINERALI, PROTEINI …/
*  AFA sadrži 60 - 65 % proteina. Svih 22 aminokiselina, uključujući 8 esencijalnih. Njihov omjer gotovo je identičan onome u ljudskom tijelu! To proteinsko obilje svrstava AFA-u u HRANU, a ne u dodatak hrani.
*  ŠTITI od RADIJACIJE … Naglašena radioprotektivna i antikancerogena svojstva.
*  Važna osobina AFA-e je stanična membrana - izgrađena od tvari slične glikogenu te je  ISKORISTIVA  90 - 98 % (Prema nutricionističkom izvješću i kod vrlo uravnoteženog obroka iskoristivost je do 35%).

* Kad su DJECA u pitanju Algice su prava blagodat (GE+EMK). Oslobođenje od prisile da jedu hranu koju ne žele, a koja im i tako u današnjim uvjetima ne može dati ono što nam je svima potrebno, jer biljke rastu na TLU  koje je s jedne strane osiromašeno, a s druge strane zagađeno (umjetnim gnojivima, pesticidima …).
*  Alge su izuzetno korisne za SPORTAŠE, objašnjava dr. Peter Najdenov u knjizi "Zelene Zrake Svjetlosti"
*  Super je za PUTOVANJA, lako se nosi i konzumira  (bez pripremanja i kuhanja, s čašom čiste vode,  naj - 
bolje ujutro na prazan želudac, jer je tako najiskoristivija) … i KUĆNI LJUBIMCI su zdraviji. J  J  J

*  Daje ENERGIJU za život i stalne promjene.    * Unosi SVJETLOST u naša tijela.                                  
*  U svojoj DNA nosi INFORMACIJU o PREŽIVLJAVANJU i brzoj  PRILAGODBI. (Alge su prvi oblik života, nalaze se na početku prehrambenog lanca, preživjele 4 milijarde godina na planetu Zemlji).

AquaSource*     P  R  O  I  Z  V  O  D  I    *   "Pozitive energy & natural health"     

*   Program "LAGANI POČETAK" (Acidophilus, Bifidus, Enzimi, Afa);  Aquasource alge: AFA - Klamatska alga u kapsulama, prahu i jabučnom soku; Zelena energija (Afa, Spirulina, Alfaalfa); Esencijalne Masne Kiseline; Koencim Q-10 sa cromium polinicotinom i algama; Super-Antioxidant sa picnogenolom; Probavni Encimi sa algama; Kolostrum - Colactive 3 (Acidofil, Kravlji laktoferin);  Lighten up - koktel za mršavljenje; Moon Rise - prirodno rješenje za sve žene.      

 *    U skladu sa svojim izborom "Prirodni Elementi za Zdravlje i Ljepotu"  AquaSource je uveo

             PRIRODNU  KOZMETIKU   smile   natural Being   smile   PURE  SKIN - PURE BODY   

Paleta proizvoda: Manuka krema za ruke i tijelo; Bogata manuka dnevna krema; Prirodni gel za čišćenje; Prirodni gel za dubinsko čišćenje; Čisti tonizirajući gel;  Manuka dnevna krema;  Prirodna učvršćujuća krema za područje oko očiju;  Manuka noćna krema;  Bogata manuka noćna krema.

 

 

Povratak na vrh