AFA - KLAMATSKA  ALGA

 

   AFA   -   lat. Afanizomenon Flos - Aqua - nevidljivi vodeni cvijet

  sinonimi   Klamatska alga - Klamath Lake Algae - AquaSource Alga

 

Poznata je kao:  Eliksir za mozak, Zelena krv planete, Super hrana 21 stoljeća, Fanny , Antidepresiv, Hrana iz vode u doba Vodenjaka, Izvor Svjetlosti i Energije  ... čuvar iskonske informacije i inteligencije ...

 

* DOBRODOŠLI u čudesni svijet Algica (2)

 

A F A - KLAMATSKA  ALGA

 

- Tijekom dvadesetogodišnje eksploatacije divlja AFA - Klamatska alga izgradila je reputaciju najautoritativnije "Zelene Hrane" koju ljudski organizam iskorištava gotovo potpuno. - I najmanje količine AFA-e dodane jelovniku imaju blagotvoran efekt na zdravlje. (19)

- Rastu u vodi koja dolazi iz geotermalnih i vulkanskih izvora, zato sadrže bogati spektar keliranih (organski vezanih) minerala ...  Upravo zbog svog sastava AFA nadmašuje sve vrste umjetno uzgojenih slatkovodnih algi pa i samu djetelinu koja je najbogatiji izvor minerala među višim biljkama i približava se po sadržaju minerala oceanskom raslinju, kao na primjer kelp-u. (21)

- AFA je neobično bogata encimima, ko-faktorima i vitaminima, osobito grupe B i beta-karotenom ... Što se tiče bjelančevina,, AFA je tu nepobjediva. Količina, kvaliteta i iskoristivost su daleko ispod ostalih namirnica ... (22)

- Važna osobina AFA-e je stanična membrana. Ona je izgrađena od tvari slične glikogenu te je iskoristiva 97% (23)

   - AFA-alge sadrže gotovo sve vitamine u uravnoteženom stanju, osobito vitamin B-12, najvažniji vitamin stvaranja krvi (24)

   - Klamatske alge su najpoznatiji poznati izvor željeza u organskoj formi koje je lako usvojivo (24)

- AFA je izuzetno bogata klorofilom - po strukturi molekule ona je slična hemoglobinu u eritrocitima i zato je nazivaju  "Zelena Krv Planete" ... (24)

- Fiziološki aktivne tvari (FAT), kao što su različiti fikopigmenti, prirodni antioksidanti, encimi, klorofil itd. daju AFA-i  naglašena radioprotektivna (zaštita od radijacije)  i antikancerogena svojstva. (24)

- AFA djeluje blagotvorno i na izmjenu tvari i na aktivnost svih organa i organskih sustava a istovremeno je efikasan tonizator i reulator  PNEI sustava (Psiho Neuro Endokrino Imunološkog sustava) (25)

- Jedan od najinteresantnijih učinaka uporabe AFA-e je njen blagotvorni učinak na nervni sustav, mozak i psihu ... Poznata kao "Eliksir za Mozak", ova se alga prikazuje kao super gorivo za živčani sustav čovjeka. Ona je u stanju napuniti, obnoviti i energizirati umorne stanice.  (25)

- Drugi aspekt djelovanja AFA-e je stimulacija kompleksa epifiza - hypotalamus - hipofiza. (25)  . . .

 

* Zelene Zrake Svjetlosti - dr. Peter Naydenov (2)

* Zima bez antibiotika i dr članci dr. Naydenova (2)

 

T E M E

Zašto AFA?

 

* PRIRODNA * CJELOVITA * DIVLJA * JEDINSTVENA

 

Zašto je Klamatska alga dobar izbor i zašto sam je izabrala za svoju svakodnevnu HRANU i LIJEK. 

* INFO Algice - Letak Eli (2)

* Novi stupanj slobode - Priča Eli (1)

 

Zašto uzimati alge

 

1. Jačaju imuni sustav,  štite i "liječe"

2. Poboljšavaju prirodno čišćenje organizma od toksina, otpada i radijacije

3. Harmoniziraju Psiho-Neuro-Endokrino-Imuni sustav (PNEI)

4. Jačaju kardiovaskularni sustav, reguliraju težinu

    i povećavaju dobri kolesterol na račun lošeg

5. Poboljšavaju stanje probavnog trakta, kao i samu probavu

6. Smanjuju opasnost od tumora zbog bogatog sadržaja antioksidanata

7. Djeluju povoljno na živčani sustav (koncentracija, učenje,depresivna stanja..)

8. Ljepota koja je podržana iznutra Klamatskom algom, a izvana potpuno  prirodnim kozmetičkim preparatima

                           9. Svi ovi izvanredni rezultati jesu posljedica stanične prehrane, jer tijelu trebaju nutrijenti, a ne hrana. To znači da je značajno ono što se dobro probavi, resorbira i dođe do stanica. Što ne opterećuje organizam otpadnim tvarima već doprinosi njegovom čišćenju. Pored toga je vrlo važno da je to vitalna hrana, visoke energije i velikog sadržaja Svjetlosti.

 

Kome Alge?   

 

SVIMA: već od beba do najdublje starosti: Djeca, Studenti, Sportaši, Trudnice, Rekovalescenti, Vegetarijanci, Intelektualci i Fizički radnici, Žene i Muškarci, Ljudi izloženi zračenju, Sresu, psihičkim i fizičkim naporima ... Putovanja ... Ekspedicije

 

* Klamatska alga za Zdravlje - dr. Zlata Jaška (1)

* DJECA - Mama - dr. Mirjana K.D. (2)

* Odjednom Alga - Geographical Magazine  (2)

 

Kako POČETI - Preporuka

 

Program Lagani početak + Esencijalne Masne Kiseline najbolja su kombinacija za ljude koji počinju s Algom, koji žele pročistiti i harmonizirati svoj probavni sustav, za kronične bolesnike, nakon terapije antibioticima i drugim lijekovima, za godišnje pročišćavanje tijela. Dobro je pratiti svoje stanje i voditi dnevnik:

 

* Lagani početak Program - Letak (4)

* Kompleks Masnih Kiselina - Fatty Acid Complex (2)

Tablica - Kako se danas osjećate (1)

Žene

 

Zdravlje i Ljepota za Žene - Hidratantna krema koja sadrži ekstrakte jedanaest ljekovitih trava, uključujući phyto-hormone dobivene iz biljnih izvora (divlji yam, vučji korjen, ekstrakt sibirskog ginsenga).

* Moon Rise (1)

 

Prirodna kozmetika bez štetnih dodataka za tijelo i kožu

 

 

Jedinstvenost  Klamatske  Alge

 

 

* Eliksir za mozak

Zbog pozitivnog utjecaja na živčani i na neuro-imuno-humoralni sustav (PNEI), nazvana je eliksirom za mozak. Sadrži vitamine B skupine osobito B2, B6 i B12, prekursore neuropeptida i cijeli niz elemenata koji sudjeluju u funkciji živčanog sustava. Predstavljaju je kao antidepresiv.

 

 * MIKROALGE - dr. Gabriel Cousens - Afa - Spirulina (4)

* Depresija i Klamatska alga (1)

 

* Prirodni energetski biostimulator

 

Klamatska Alga puno je više od minerala i vitamina. Ona nosi energetsku poruku visoke vibracije. U svojoj DNA  sadrži informacijiu o preživljavanju i brzoj prilagodbi, što nam  u ovim vremenima velikih i brzih promijena može biti od velike pomoći i podrške. AFA je najbolji  IZVOR  Energije,  Informacija i Inteligencije  za ponovno uspostavljanje i održavanje biosustava čovjeka. Sve ove kvalitete izuzetna su podrška duhovnom razvoju čovjeka

 

* Prirodni Energetski BIOSTIMULATOR - dr. M. Papazova  (4)

 

* Izvor sunčeve svjetlosti

 

"Što više svjetlosti skupljamo u našem sistemu, to više obnavljamo zdravlje i unosimo energiju koja zaustavlja starenje našeg ljudskog organizma"

 

* Jedući divlji elektron - dr. G. Cosens (3)

 

* Stimulacija migracije matičnih stanica

AFA je jedini, do sada poznati, spoj za koji je nedavno dokazano da stimulira oslobađanje i migraciju matičnih stanica. Ustanovljeno je da doza od pet grama AFA alge povećava broj cirkulirajućih matičnih stanica ... Ovo je matično-stanična teorija za ozdravljenje, regeneraciju i obnavljanje.

 

* Matične stanice - C. Drapeau MSc. - Primordial Food - (4)

 

* Sinergijsko djelovanje

Mogli bi reći da je najveća jedinstvenost AFA alge njeno sinergijsko djelovanje, zbog čega ona doprinosi učinku svake ozdravljujuće terapije.To se ostvaruje  zahvaljujući njenom sadržaju, koji uključuje obilje nutrijenata (proteini, vitamini, minerali, elementi u tragovima, bioflavonoidi, klorofil, antioksidanti ...), obilje sunčeve svjetlosti, a sve to podržano energijom visoke vibracije i sadržajem informacija pohranjenih u njenoj DNK. Njen položaj na početku prehrambenog lanca čini je poželjnom za sve organizme.

 

* ALGE - Hrana iz pradavnine za 21. stoljeće - dr. Zlata Jaška (17)

 

 

* Odakle dolazi

 

* Bogatstvo Jezera KLAMATH + 2 foto (4)

* ALGE divlja hrana iz pradavnine (4)

* Klamatsko jezero  

* Ova mala biljka dogurat će daleko - European Magazine (2)

* Stablo - Prehrambeni lanac (2)

 

* INFO

 

* PROIZVODI AquaSource - Popis (2) 

 

 

NAPOMENA

 

* "Algice" - sinonim (od milja) za Klamatsku algu i druge proizvode tvrtke AquaSource

* Linkovi su označeni plavom bojom  

* Iza naslova dokumenata u zagradi je broj, on predstavlja broj stranica teksta, kako bi se lako mogli orjentirati o veličini članka.

 

 

Povratak na vrh