AquaSource  proizvodSTART EASY PROGRAMME  (PACK)

 

Program "Lagani početak" (LP) za pročišćenje, dobro zdravlje i vitalnost

 

                                                                    / sveobuhvatni program detoksikacije i

                          uvođenje u prehranu algama na lagan i blagotvoran način /

 

PREPORUKE  -  kada koristiti Program LP

 

*  Preporuča se svima, osobito novim kupcima koji uvode alge u svoju prehranu i žele učinak na zdravlje i ljepotu

* Za čišćenje organizma: redovito godišnje čišćenje (proljetno, jesensko), nakon  blagdanskih prejedanja,  ... svima nakon 30-te godine

* U tijeku i nakon terapija;  antibioticima, agresivnim lijekovima, zračenjem, poslije anestezije, trovanja hranom ...

* Kod bolesti i poremećaja probavnog trakta. Čisti, osnažuje i uravnotežuje probavni sustav,  kako bi crijeva mogla upijati hranjive sastojke iz algi i ostale hrane koja se unosi u tijelo.

* Za početak procesa skidanja suvišnih kilograma

* Kod dugotrajnih problema probavnog trakta, kroničnih bolesti (dugodgodišnje korištenje lijekova), bolesti urinarnog sustava, kožnih problema ... preporučamo nakon provedenog programa LP provoditi, "Održavajuću dozu" minimum 3 do 6 mjeseci

 

            Prije nego se počnu koristiti Alge treba shvatiti da je riječ o moćnom regenerirajućem i pročišćavajućem učinku koji će transformirati organizam.

 

 

Program "Lagani početak" čini  k o m b i n a c i j a  AFA-algi, enzima i probiotika.

 

 

AQUASOURCE ALGAE (AFA)  - Afanizomenon flos aquae - Klamatske alge - AquaSource modrozelene alge iz Gornjeg Klamatskog jezera izuzetno su bogat i čist izvor nutrijeneta potrebnih ljudskom organizmu. To je savršena hrana 21. stoljeća. Nakon što j probavni sustav očišćen i uravnotežen njihova je usvojivost maksimalna te tako popune sve praznine u stanicama hraneći ih potrebnim nutrijentima. Najveća iskoristivost i najbolji učinak postiže se ako se uzimaju na prazan želudac (40 do 60  minuta prije jela) s čistom vodom.

Po programu LP doza se postepeno povećava.

 

DIGESTIVE ENZYMES (E) -  neophodni su za pravilnu probavu, pomažu bolju usvojivost hrane, bez procesa truljenja i fermentacije, štede osobne enzimske rezerve da bi je upotrijebili za pročišćavanje organizma.

Uzimaju se 15-30 minuta prije dva glavna obroka u danu.

 

BIFIDUS COMPLEX (B)  i  

 

ACIDOPHILUS (A) - su probiotici u tankom i debelom crijevu. Ove prirodne prijateljske bakterije probavnog sustava su neophodne  za optimalno zdravlje probavnog trakta, jačanje jetre i krvi. Olakšavaju probavu i apsorpciju bjelančevina i masnoća uz očuvanje minerala kao što su fosfor, kalcij i željezo. Uklanjaju zatvor, pomažu u čišćenju crijeva … Sudjeluju u razgradnji nekih kancerogena, smanjuju nivo štetnog kolesterola, sintetziraju hormone i vitamine B i K. Štite crijeva, mokraćne i spolne kanale od bakterijskih i gljivičnih upala.

U programu LP acidofilus se uzima ujutro natašte, a bifidus navečer na prazan želudac.

 

 

DOZIRANJE - Napravili smo dvije tablice radi lakšeg snalaženja - odaberite koja vam paše:

                                                                                                                                 k = kapsula

A) Tablica  (po proizvodima)

 

ENZIMI

(60 k)

BIFIDUS

(50 k)

ACIDOFILUS

(50 k)

AFA-alge

(50 k)

1. tjedan 2 x 1 k   prije dva glavna obroka 2 k   navečer na prazan želudac / /
2. tjedan ISTO ISTO 2 k ujutro natašte 1 x 1 k
3. tjedan ISTO ISTO ISTO 2 x 1 k
4. tjedan ISTO ISTO ISTO 3 x 1 k

 

 

Održavajuća

doza

1 k prije najvećeg obroka u danu 1 k navečer na prazan želudac

1 k

ujutro natašte

2 do 3 puta dnevno x 2 k

 

 

B) Tablica (po vremenu uzimanja)

 

Ujutro

natašte

Sredina dana

prije jela

Večer

na prazan želudac

1. tjedan

 

_

E .......... 1 k

E ......... 1 k

B ......... 2 k

2. tjedan

A .......... 2 k

AFA ..... 1 k

E ......... 1 k

 

E ......... 1 k

B ......... 2 k

3. tjedan

A .......... 2 k

AFA ..... 1 k

E .......... 1 k

AFA ..... 1 k

E ........ 1 k

B ......... 2 k

4. tjedan

A .......... 2 k

AFA ..... 2 k

E .......... 1 k

AFA ..... 1 k

E ......... 1 k

B ......... 2 k

 

Održavajuća doza

A - 1 kapsula

 

AFA - 2-3 kapsule

E - 1 k prije najvećag   

            obroka u danu

AFA - 1-2 kapsule

B - 1 kapsula

 

AFA - 1-2 kapsule

 

Poslije LP

Nastaviti !

Unijeti u svoju redovitu prehranu,  AFA  2 do 8 kapsula dnevno,

u kombinaciji s MK i  drugim proizvodima AquaSource-a !

 

 

VAŽNE NAPOMENE

 

* Sve kapsule je najbolje uzimati sa što čišćom vodom, na prazan želudac (40 do 60 minuta prije jela)

 

* Preporuka da se pije čim više izvorske ili pročišćene vode. To omogućava odvođenje štetnih tvari iz tijela. Također se preporuča što zdravija, prirodna hrana koja neće dodatno opterećivati organizam i usporavati proces čišćenja.

 

* Preporučamo uz Lagani početak uzimati i Kompleks masnih kiselina (MK). 

Dr. Peter Naydenov piše kako su masne kiseline neophodne za izvlačenje vitalne energije iz hranjivih tvari kao i za pokretanje te energije u našem tijelu. Kaže da one upravljaju rastom, vitalnošću, umom. Zato su one dobra podrška Programu Lagani početak, svim proizvodima AquaSource-a i važan dodatak svakoj hrani, koristan i za bolesne i za zdrave, za djecu i odrasle, intelektualce i za ljude izložene fizičkom naporu. Dnevna doza je 3 x 7-10 kapi s hranom (cca 2 čajne žličice na dan). Ne stavljati u vruću hranu, niti termički obrađivati.

Zašto  program "Lagani  početak" ? 

 

            Za pročišćenje, za dobro zdravlje, za vitalnost.  Osmišljen je mudro tako da svojom postupnošću osigurava vrijeme za prilagodbu, maksimalno smanjujući neugodne senzacije čišćenja (detoksikacije) tijela od toksina i otpadnih tvari. Također pomaže očuvanju razine encima i dobrih bakterija.

Zašto "AFA" ?

 

            AFA je hrana koja zbog svojih svojstava ima moćni, iscjeljujući i pomlađujući učinak, a iskoristivost (probavljivost) je fascinantna, preko 90%. Mikro - alga AFA nije samo savršena prirodna hrana 21. stoljeća i Eliksir za Mozak, već je Ona najboli  IZVOR  Energije,  Informacija i Inteligencije  za ponovno uspostavljanje i održavanje biosustava čovjeka.

 

Djelovanje Programa LP i  Kriza iscjeljenja

 

            S godinama se u tijelu nataloži puno otpadnih materija i toksina koji postupno dovode do oštećenja na staničnoj razini (stanično gladovanje), iako čovjek to još uvijek ne osjeća kao bolest. U današnjem zahtjevnom vremenu i toksičnom svijetu s lošim prehrambenim navikama, već su i mladi organizmi zatrovani.

 

Kad čovjek počne uzimati super hranu, kao što su alge, u organizmu će početi stvarne promjene. Stanice počnu dobivati sve potrebne i poželjne sastojke i energiju, što ih budi iz letargije. Počinje proces čišćenja (detoksikacije). Tada je od iznimne važnosti stanje jetre, bubrega, crijeva, pluća i kože - to su organi kroz koje se toksini prerađuju i izlučuju. Zbog veće koncentracije  toksina u krvi ponekad može doći do subjektivno neugodnih pojava - glavobolja, umor, slabost, proljev, neraspoloženost, loš okus u ustima (neprijaten zadah), osip po koži, bijelo pranje, sekret iz nosa, kašalj sa sekretom i drugo.

Sve ovo su dobri znaci - organizam ima dovoljno snage da bi počeo izbacivati tosine. To je tzv. "kriza iscjeljenja" karakteristična za sve prirodne načine ozdravljenja. Riječ je o neugodnoj, ali  korisnoj reakciji tijela. Treba nastaviti  uzimati alge!

Napomena - Djeca:  Manja djeca (predškolska) mogu uzimati pola doze, a veća kao odrasli.

 

Više o programu "Lagani početak"

 

            Više o programu "Lagani početak", kao i o ostalim proizvodima tvrtke AquaSource možete saznati iz brošure "Priča o Klamatskoj algi" - dr. Mirjana Kostov-Došen i dr. Zlata Jaška, i još više iz knjige "Zelene Zrake Svjetlosti" - dr. Peter Naydenova, koja je prevedena na hrvatski jezik. Ako čitate engleski ima puno inspirativne literature o čudesnom svijetu "Algica"(kako od milja zovemo Klamatsku algu i ostale proizvode tvrtke AquaSurce-a). Upućujemo na * www.eli21.com

 

Prijedlog

 

            Pratiti svoje stanje putem tablice "AFA MODROZELENE ALGE - KAKO SE DANAS OSJEĆATE?" Motiviram svoje prijatelje da si daju  truda i ispunjavaju tablicu. Zašto? Iz više razloga: Prije svega da bi mogli primijetiti pozitivne učinke djelovanja Algi, ali možda još značajnije da bi naučili primjećivati sebe, svoje osjećaje, svoja stanja. Da bi bar za kratko vrijeme posvetili pažnju sebi, svom tijelu dok odgovaraju na pitanja "Kako se osjećam sada".

Često ne primjećujemo suptilne razlike, kao npr. jasnije mislim, brže donosim odluke, lakše idem uz stepenice, svi su oko mene bolesni, a ja nisam, navečer imam snage još odgovarati na pisma, čitati …. a još češće zaboravljamo jučerašnju patnju. To je ljudski, jer je naše prirodno stanje biti dobro, a to primijetimo tek kada nismo. Budimo mudri, djelujmo preventivno!

 

            Također inspiriram sebe i svoje prijatelje da povećamo moć "Algica" svojom Jasnom Pozitivnom Namjerom i prirodnijom prehranom usmjerenom vegetarijanstvu. Sklopimo s Algicama "Sporazum - Savezništvo"! Kad ih uzimamo činimo to sa Zahvalnošću i Pažnjom, Svjesno, tražeći od njih da doprinesu dobrom zdravlju svih tijela: fizičkom tijelu daju zdravlje, snagu i vitalnost, emocionalnom tjelu osjećaj radosti i svrhe života, mentalnom tijelu  jasnoću i mir, cijelom biću energiju za sve promjene koje su pred nama.

                                                                                             Volimo ih i One će nam uzvratiti  Ljubav.

 

Zamolba

 

            Budite odgovorni prema svom zdravlju, volite se dovoljno ili kao bi to rekla dr. Christian Norththrup u svojoj knjizi "Žensko tijelo ženska mudrost", budite Majka sebi samima.

 

            Nakon početnog oduševljenja, kad  iskusite blagodat "Algica",  nemojte ih zaboraviti!

 

            Uvrstite tu savršenu hranu u svoju svakodnevicu,  zadržavajući viziju zdravlja, ljepote i vitalnosti. Ne dopustite da stare navike i užurbanost civilizacije upravljaju vašim životom ... i pomnožite sve dobre stvari sa svima čije živote dodirujete. Kao što bi "Tečaj čuda" rekao "dajući, primamo"

 

Iskustva - što su rekli o Programu LP

 

Izvađeno iz brošura AquaSourcea "Pozitivna energija & prirodno zdravlje" ; "Prirodni Elementi za Zdravlje i Ljepotu"       

 

"Nakon završetka AquaSource-ovog programa "Lagani početak" osjećala sam se kao da sam obavila unutarnje proljetno čišćenje. Učinak je bio zapanjujući. Nadutost i zadržavanje tekućine u organizmu su nestali, a posljedica bolje probave bilo je gubljenje viška kilograma ..." S.Newlyn

 

"Osjećam se zdravije, snažnije" M.H.

 

"Osjećam se lakše, čišće, imam svjež dah i divan osjećaj mira i opuštenosti - kao da se mogu nositi sa svime." J.C.

 

"Nikada se nisam osjećala opuštenije ... Više ne osjećam klonulost nakon obroka i općenito imam više energije." L.B.   

    

"Od kada sam počela uzimati "Program lagani početak" primjetila sam da mi se kosa poboljšala, a ono što je najvažnije prijatelji mi govore da izgledam bolje nego ikad." Lucija – Dragica Korbar      

 

"U ovim izazovnim vremenma brzih promjena, kada su pomoć i podrška važni AFA alga je doista sjajan partner na životnom putu."  Eli Jaška

 

 

*********************************************************************************************************

     

AquaSource   *     P  R  O  I  Z  V  O  D  I    *   "Pozitive energy & natural health"    

 

 

 

*Program "LAGANI POČETAK" (Acidophilus, Bifidus, Enzimi, Afa); 

*Aquasource alge: AFA - Klamatska alga u kapsulama, prahu i jabučnom soku; *Zelena energija (Afa, Spirulina, AlfaAlfa); *Kompleks Masnih Kiselina; *Koencim Q-10 s cromium polinicotinom i algama; *Super-Antioxidant s picnogenolom; *Probavni Encimi s algama; *Kolostrum - Colactive 3 (Acidofil, Kravlji laktoferin);  *Lighten up - prirodna zamjena za obrok; *Moon Rise - prirodno rješenje za sve žene.


Pročitajte još:

* LJETO sa Sunčevom Energijom i AFA algom - dr. Zlata Jaška (4)

   

 

                                                                        

 

Povratak na vrh