Obraćanje mikro - Algi ljudima 21. stoljeća

                              

                        Mi smo prve. U razdoblju od nekoliko milijardi godina punimo Zemljinu atmosferu kisikom i sudjelujemo u evoluciji svih živih organizama. Neprestano sudjelujemo u stvaranju novih biljnih i životinjskih vrsta na cijelom planetu. Stvorile smo pravi raj na Zemlji i ostale živjeti u njemu.

                                              

                        Vaša biološka vrsta - razumnih ljudi, pojavila se posljednja i do nedavno se razvijala u skladu s prirodnim okolišem. No, u posljednjih nekoliko desetljeća, vi ste započeli žestoki napad na prirodu i ubrzo uspjeli srušiti sustav za održavanje života na planetu. Pokazujete iznimne sposobnosti da u vrlo kratkom vremenu nanesete duboke rane majci Zemlji: uništili ste cijele biološke vrste uništavajući ekološku ravnotežu Zemlje, probili ste ozonski omotač, povećali globalno zagrijavanje, ogoljeli  planine, proširili pustinje, zagadili zrak, vodu i Zemljino tlo.

                               Mi ne želimo i ne očekujemo zahvalnost zato što smo stvorile Zemlju tako lijepom i udobnom za život. Tražimo samo vaše savezništvo. Vaš nasilnički odnos prema okolišu može dovesti do uništenja  svih oblika života i urušavanja samog planeta. Nastavite li s tim "trijumfalnim maršem", i vaša će vrsta nestati. Mi, mikro - alge, ostat ćemo i započeti život iznova!

                        Spoznajte jasno svoju jedinu moguću sudbinu. Vi ste najnezrelija, ali i najzanimljivija vrsta među svim vrstama - stanovnicima Zemlje. Budućnost cijelog planeta u vašim je rukama sada. U ime vašeg preživljavanja i vaše evolucije trebate brzo poći novim putem.

                        Ako želite učvrstiti život na planetu, trebate prvo učvrstiti sebe iznutra. Vaša povećana životvornost urodit će novom stvaralačkom snagom. Ako napravite veliki skok, dogodit će se puno zanimljivih i lijepih stvari u kojima i mi želimo sudjelovati s vama.

Predstavljamo vam svoju životnu strategiju

za vaše osobno ozdravljenje i ozdravljenje planeta.

Poslušajte nas, primite našu pouku i budimo prijatelji.

Uzmite nas kao svoju hranu i

otkrijte mudrost vaših prastarih bioloških predaka,

koja će vas vratiti prirodi.

 

Izvadak iz knjige "HAK ROST - Neka bude istina" dr. Marija Papazova

                                                     Orginal na bugarskom, izdavač Hriker, Sofija 2001.g.

_____________________________________________________________________________________________

 

Intervju s dr. Marijom Papazovom u knjizi "NADA KOJA SE ZOVE KLAMAT" Teodor Troev

                                   Orginal na bugarskom, Izdavač Kibea, Sofija, II dop.izdanje 2003.g.

               

            ŠTO trebamo učiniti ako želimo biti zdravi i čili, mi i naša djeca,

usprkos nezdravim uvjetima u užurbanom, toksičnom 21. stoljeću?

 

            KAKO svakodnevno i bez osobitog napora crpiti beskonačnu energiju od prirode, ispunjavati se vitalnom energijom potrebnom za potpuni izražaj naših kreativnih mogućnosti?

 

            Sljedeći redovi sadrže odgovor na ova tako važna pitanja!

 

            U svijetlu  zadnjih dostignuća suvremene kvantne medicine "čovjek" predstavlja harmonično organiziran cijelovit sustav energije, informacije i inteligencije koja se nalazi u ravnoteži sa svojim okruženjem te je potpuno prilagođen preobrazbi i obnovi. Fizičko tijelo i um su u takvoj tijesnoj vezi, da promjena na jednom planu vrlo brzo djeluje na drugom ...

 

            Slijedeći  temeljne biofizičke principe Kozmosa, znanstvenici su došli do zaključka da je takva kompleksna stanična "superhrana", bogata energijom, infomacijama i inteligencijom izuzetno malog obima. I umjesto na policama supermarketa,  započeli su je tražiti u prirodi, na početku prehambenog lanca, tamo gdje je energija sunca, zraka i vode najkoncentriranija i transformira se u hranu za ljudske stanice.

                             Otkre se zove AFA (Afanizomenon flos aqua) - Klamatska alga.

Za njezino otkriće zaslužna su dva američkih biologa. Ova "superhrana" u biti je modrozelena alga te u  svom najčistijem obliku nastanjuje jezero skriveno u rezervatu države Oregon, visoko u planinama kaskadnog gorja - nazvano Gornji Klamath.

 

            Priroda je stvorila modrozelenu algu kao prvu fotosintezirajuću stanicu prije više od četiri milijardi godina. Njihova je stanična organizacija  najprimitivnija te predstavlja evolucijski most između bakterija i zelenih biljaka. Sadrže stabilne genetske strukture koje su zatim evoluirale u kompleksnije sustave. Ovaj besmrtni oblik života sadrži specifičan kod opstanka pohranjenog u njegovom DNK.

 

Temeljna razlika imeđu AFA-e i ostalih jestivih algi, koje se mogu sresti u svakoj ljekarni, povezana je s njihovom neobičnom hranidbenom vrijednošću. AFA sadrži mnogo i lako usvojive proteine - između 53 i 62 % u  jedinici mjere, u ovisnosti o sezoni te o sunčevoj snazi. Upravo to proteinsko obilje te usklađenost aminokiselinskog profila, klasificira AFA-u u hranu, a ne u dodatak hrani . . .

 

            Međutim najznačajnija vrijednost AFA-e nije u visokoj koncentraciji hranjivih tvari i imunostimulatora, čak niti u balansirajućem učinku na proizvodnju staničnih hormona, već u jednoj zapanjujućoj znanstvenoj činjenici - u osobito pozitivnom regulirajućem djelovanju na funkciju centralnog i perifernog nervnog sustava, na hipotalamus, hipofizu te epifizu, na emocije, misaonu i psihičku djelatnost i u krajnjoj mjeri na sposobnost harmonizacije i sinhronizacije sveukupnog psiho- neuro- endokrino- imunog sustava u ljudskom tijelu (PNEI - sustava) . . .

 

. . . Budući je oboljenje po svojoj prirodi uvijek psihičke prirode, hrana koja je u stanju regulirati psihičke procese najznačajniji je  lijek te punovrjednija zaštita i preve- ncija svih patnji.

 

            Evo kako se mudrost prirode i otkrića kvantne medicine susreću u jednom jedinstvenom malom stvorenju. Nazovite ga

 

          "ENERGIJOM + INFORMACIJOM + INTELIGENCIJOM ", ili ukratko ... AFA - om!

 

            Sve veći porast oboljevanja ukazuje na činjenicu da ljudski organizam trpi ozbiljne fiziološke teškoće u uvjetima novih nespecifičnih biopolja, karakterističnih za doba Vodenjaka. Potreban nam je Prirodni EnergetskI BIOSTIMULATOR da nas prilagodi  promijenjenim uvjetima. Vjerojatno nam Kozmički um šalje AFA kao svog izaslanika. HRANA  iz vode u DOBA VODENJAKA !

 

            Ovo je prirodni put ka postupnoj promjeni vibracija na fizičkom, emocionalnom i mentalnom nivou Ta će promjena biti u stanju neprimjetno otvoriti  vrata naše svijesti prema svijetlim načelima Ljubavi, te pripremiti oblikovanje Homo spiritualis-a, duhovnog čovjeka sljedeće rase.  

 

Mikro - alge  AFA

 

Volite je i uzdajte se u nju, jer, AFA nije samo savršena prirodna hrana, već Ona sadrži Energiju, Informaciju i Inteligenciju neophodnu za opstanak.

 

 

Povratak na vrh