DODATNA + ZARADA  ®   Poziv za distribuciju  Afa - Klamatske ALGE
                                         i prirodnih proizvoda za zdravlje tvrtke AquaSource

 Zašto + u nazivu? Pored simbolike + je tu da označi kako će zarada ovdje biti dodatak u radu sa algama, jer Alge će, prije svega, u vaš život unijeti novu kvalitetu, podržati vaše zdravlje i dobro osjećanje, a kad prihvatite i mogućnost posla doprinijet će vašem financijskom budžetu. 
Ako i vi želite u svom životu podršku male a moćne Alge, pružite joj priliku i ona će vam ljubav mnogostruko uzvratiti. POZIVAM VAS  da postanete odvjetnikom AFA - Klamtske alge.

sretni ljudi

 

 

 

 

Poštovani

Kad je ušla u moj život, davne 1999. godine „AFA - Klamatska akga“ za mene je značila „Novi stupanj slobode“.  Podržavajući moje zdravlje i energiju ubrzo se pretvorila u moju partnericu pružajući mi podršku u životnim izazovima i promjenama. Oduševljena i zahvalna pretvorila sam se u Njenu odvjetnicu i tako je spontano počela zastupati. Od 2004. godine prihvatila sam  poslovnu mogućnost koju pruža tvrtka AquaSource.  To mi je donijelo mnoga prijateljstva i jedno nezaboravno putovanje u domovinu Klamatske alge, nakon kojeg je nastao naš kalendar „AquaSource Klamath Trip“ u projektu „Svjesnost & Zdravlje“.

kip jezero

Vjerujem da AFA ima svoju misiju, koja je u skladu s mojom. Ona je bila poticaj za stvaranje ove web stranice 2008. godine /www.eli21.com/, koja se pretvorila u puno više i šire od ponude proizvoda. Već tada je izražena moja Namjera koja se stalno bistri.  A Namjera je stalno doprinositi  kvaliteti življenja, povećanju svjesnosti, pozitivnim promjenama, ukratko rečeno stvaranju jednog novog, zdravog i lijepog svijeta.

priroda ribice

Zato svima, koji se odazovu pozivu i postanu suradnici u mom timu, želim reći HVALA na podršci meni, mom radu i Namjeri. Raduje me zajedništvo u sustvaranju!
S obzirom na dugogodišnju prisutnost u MLM, pronađu me gotovo svi proizvodi koji se prodaju mrežnim marketingom. Neke od njih ocjenjujem vrijednim, neki obećavaju puno primamljiviju zaradu.
                          
ZAŠTO ostajem vjerna Klamatskoj algi i AquaSource-u? 


voda planina

Poradi ljubavi i prijateljstva, i zato što ništa do sada nije premašilo kvalitete i jedinstvena svojstva Klamatske alge. U svemu, pa i u hrani, težim naj izvornijem Božjem stvaranju.
Kada distribuirate nešto tako vrijedno, onda vam je to prisutno u kući i životu. Tako Alge koristim redovno, a kada se osjećam bolesno ili imam zahtjevnije periode u životu, posegnem za većim dozama pretvarajući ih u lijek (od 1989. godine ne koristim lijekove).
 
Malo uvoda → par crtica o Proizvodima i tvrtki

Pored AFA - Klamatske alge tvrtka AqaSource  ima cijelu paletu dobrih proizvoda za zdravlje →

proizvodi cetkica

Upućujem na „INFO Alge - Letak Eli (2), gdje sam sažela, koliko je moguće,  odgovor na pitanje  Zašto je  AFA - Klamatska alga DOBAR IZBOR  kao HRANA i kao LIJEK, i PARTNERICA prema zdravlju, svjesnosti i slobodi. Unutra je i popis proizvoda AqS.

AFA - Klamatska alga - AquaSource alga (afanizomenon flos - aqua) →
modrozelena čudesna superHRANA - divlja, cjelovita prirodna, jedinstvena! 

alge

Tvrtku AquaSource  → osnovali su 1994.g. dva ugledna britanska homeopata.
Godine 2001. otvoren je ured u Hrvatskoj, sa sjedištem u Rijeci. Sviđa mi se njihova predanost visokoj kvaliteti proizvoda iz prirodnog izvora, težnja čistoći, kako proizvoda tako i procesa, te zalaganje za prirodna rješenja prehrane, osobnu odgovornost i izbor.

logo aquasource

 PROIZVODI AquaSource-a prodaju se mrežnim marketingom, promocijom putem preporuke zadovoljnih korisnika. Kupiti ih možete na dva načina:
1) Maloprodajna cijena, kao u svakom dućanu. Ispisana je na kutijici svakog proizvoda.
2) Mogućnost učlanjenja u tvrtku AquaSource kojim se dobije status distributera

POSLOVNA MOGUĆNOST  →  učlanjenje i suradnja

Za početak potrebno je da vas pronađe osoba, ili da vi pronađete nju, preko koje ćete se učlaniti. Ta osoba je vaš sponzor i odgovorna da vam prenese informacije i entuzijazam. Volim kad mogu pomnožiti dugogodišnje iskustvo, znanje o Algama, kao i širokog područja mog zanimanja i djelovanja, sa svima koji su otvoreni čuti i voljni raditi! 

Uvjeti za učlanjenje i suradnju su isti za fizičke i pravne osobe.
Cijena za registraciju AquaSource distributera je 299,00 kn, uključuje promotivne materijale i pogodnosti koje pruža članstvo a plaća se jednokratno. Dostava za paket učlanjenja je besplatna.

Potrebno je ispuniti Distributerski ugovor - hrvatski, potpisati ga, platiti iznos učlanjenja na račun AquaSource-a. Ispunjen i potpisan ugovor (dva primjerka) sa potvrdom o uplati poslati na adresu tvrtke. Jednostavno je, svi podaci su na Ugovoru.
Prijatelje i tvrtke iz inozemstva, tamo gdje nema ureda AqS, učlanjujemo preko engleskog ugovora (ureda u Velikoj Britaniji). Distributerski ugovor - engleski

Ugovore pošaljem na vaš poziv.

Uz učlanjenje možete naručiti proizvode koje želite, odmah po distributerskoj cijeni, bit će vam poslani u paketu učlanjenja besplatno. Kasnije dostave - poštarina je uvijek 18 kn, bez obzira na veličinu paketa.

Distributeri - mogućnosti

Učlanjenjem u AquaSource dobivate mogućnost kupovine proizvoda po distributerskim nižim cijenama (cca 30% jeftinije), ali i mogućnost zarade i biznisa kroz prodaju i gradnju mreže.
Postoji usmeni kodeks ponašanja po kom se proizvodi mogu kupovati po distributerskoj cijeni za sebe i uže članove svoje obitelji. Svi drugi imaju mogućnost izbora kao i vi: ili kupovati od vas proizvode po maloprodajnoj cijeni, tada ih vi servisirate i imate zaradu u razlici cijene, ili mogu postat vaši distributeri AquaSource-a i podržati vas na taj način.

sretni prodavaci

 

 

 

 

Zarada

Tvrtka se pokazala korektnom. Korektno isplaćuje provizije, ne forsira nikog nikakvim normama. Zarada je moguća kroz više načina i nivoa:
1)  prodaja i zarada na razlici u cijeni - tako se može zaraditi bar za svoju konzumaciju alge
i to je već veliko poboljšanje kvalitete života za cijelu obitelj.
2) gradnja mreže i postotak od grupe /razvijanje privatnog biznisa/.
3) svaki mjesec su posebne ponude, a na kvalifikacijski status idu i druge pogodnosti.

Sve su mogućnosti otvorene: kupovina po maloprodajnim cijenama, učlanjenje radi osobne kupovine po nižim cijenama, širenje informacije o toj čudesnoj Algi, doprinos zdravlju svom i svih oko sebe, distribucija, prodaja i/ili gradnja mreže i biznisa.

Dobrodošli u tim
Eli                                    

P.S.  Svima nama, cijelom mom timu želim da Alge i posao sa AqS doprinesu zdravlju,  financijskoj neovisnosti, da se kroz taj posao razvijamo i postajemo bolji ljudi, ukratko, da budemo bogatiji u svakom pogledu, da budemo inspiracija i poticaj vlastitim primjerom.

P.S.  ELI Jaška  →  www.eli21.com * e mail: eli.jaska@gmail.com; * mob: 091 722 37 00,   t/f: 00385 (0)51 677-331; ul. Frana Kresnika 21, 51000  Rijeka.

                              

„Zelene Zrake Svjetlosti“ - dr. Peter Naydenov
bugarski liječnik, pedijatar,
algoterapeut,  homeopat, vizionar

Pomažući drugima možemo pomoći sebi.
Radeći s čarobnom životvornom snagom mikroalgi, život nam može biti uvijek ispunjen energijom, zdravljem, blagostanjem i slobodom.  (str 147, hrvatskog izdanja)

Web site dr. Naydenova na hrvatskom →  http://hr.anhira.com/
→ Kratak izbor
  pokazivac                                   

brosura

 

nasa misija
prirodno rjesenje
aquasource visoka kvaliteta

 

Povratak na vrh