Dragi moji
stiže jesen s njom i nove dinamike na svim poljima.
Mnogima je ljeto bilo odmarajuće, a nekima dinamično, ali vjerujem svima izazovno. Puno Novosti: PLEŠIMO - RASTIMO!

1.) CENTAR za OSOBNI RAZVOJ  i ENERGETSKU MEDICINU  - Vlatko Kalapoš - otvoren u Rijeci, u centu grada, Frana Supila 10/I kat, (blizu hotela Bonavie, pored Gimnazije)

2.) SALSA  - karipski ples vrućih ritmova u  Rijeci
Novi upisi kreću 11.09 (Utorak). u 20.30h u Yamaha Music Centru u Vukovarskoj 7b (pored Zanat opreme, blizu Sudske medicine).

3.)   Ples 5 RITMOVA u Rijeci u nedjelju 09.09.2007. od 18 do 20.30. Vodi Silvija Tomčik Kelly - Dvorana na Donjoj Vežici, Drage Gervaisa 39 (Klub "Step up" aerobik i dr, kod poslovnice RBA)

4.) Plesno društvo Klara Jet Set

Opširnije
1.) Drago mi je da vas mogu obavijestiti da je, na obostranu radost,  polaznika tečajeva i voditelja Vlatka Kalapoša,  u Rijeci otvoren CENTAR za OSOBNI RAZVOJ  i ENERGETSKU MEDICINU.
Centar otvara vrata za sve one koji žele i hoće unapređivati kvalitetu svoga življenja, razvijati i stjecati vještine upravljanja energijom, svojim zdravljem, naučiti kako se nositi sa stalnim izazovima, mentalnim naporom kojeg zovemo stres ....
U attacu šaljem Info o tečajevima koji su se do sada održavali u Rijeci i par biografkih podataka o Vlatku Kalapošu. Dobrodošli!
Plešimo
Pokret Ritam Ples ... , ne samo da su lijepi i važni, već neophodni za zdravlje i sreću ljudi. Volim ples i ritam, sve vrste plesa, od neformalnog – iscjeljujućeg /5 Ritmova, Trance Dance/, orjentalnog, latino do standardnih. Nakon puno godina vratila sam se plesu i to Salsa. Preporučam iskusiti radost koju pruža glazba, ritam, ples.

          2.)  SALSA  - karipski ples vrućih ritmova. Novi upisi kreću 11.09.2007. (Utorak). u 20.30h u Yamaha Music Centru u Vukovarskoj 7b. (pored Zanat opreme, blizu Sudske medicine).
Cijena tečaja je 220kn (par 400kn)
Termini početne grupe su utorak i petak od 21.30-22.30h
 Info: 095 905 45 62;  www.salsero.hr
U attacu šaljem Letak sa širom informacijom.

3.) Povratku sebi i plesu veliki doprinos dali su Silvija i John - "Pet ritmova"  učiteljice Gabriele Roth koja kaže: "Pokret je moj lijek, moja meditacija, moja praksa. To je ono što radim kako god se osjećala. Svis mo rođeni da se krećemo. Da se predamo ritmu. Tvoja duša jest plesač. Bez truda, bez osuđivanja. Čista energija u pokretu. Svoju formu ekstatičkog plesa zovem"Val". To je meditacija u pokretu i odlična vježba za tijelo, koristeći 5 osnovnih ritmova koji tvore mapu do tvojeg najdubljeg bića. Kretanje kroz Val je moja duhovna praksa." Prevedena je njezina sjajna knjiga "Putovanje do Ekstaze - Iscjeljujuće putovanje neobuzdanog duha. Info * www.plesritmova.net

Ples 5 RITMOVA u Rijeci u nedjelju 09.09.2007. od 18 do 20.30. Vodi Silvija Tomčik Kelly - Dvorana na Donjoj Vežici, Drage Gervaisa 39 (Klub "Step up" aerobik i dr, kod poslovnice RBA)
Cijena 125 kn. Stimulacija – Ako dovedete novu osobu cijena 110 kn za oboje (i osobu koja dovela i novu osobu).
Sve INFO i prijave Silvio 091 737 63 38.

U potrazi za sobom podržavam sebe i sve prijatelje da slijede svoju Intuiciju, kako god to izgledalo "ludo" i "luckasto" i/ili neprihvatljivo ... Radost je mjerilo istine.
U attacu šaljem sjajan tekst koji sam prepisala u kompjuter pripremajući ga za web stranicu, pa ga ovom prigodom želim pomnožiti s vama. Radi se o Indijancu koji Poziva na Ples. Oboje volim i Indijance i Ples 
... Što čekamo ? PLEŠIMO !!!   

S puno Entuzijazma i Ljubavi    ..........................................  Eli  

 

Oznaka: Ples / E mail  Klara Jet Set – Plešimo *  Eli, Rijeka, 04.11.2007.
Poštovani i dragi svi

Moji prijatelji znaju moju ljubav i i mišljnje o Plesu - Ples, Ritam, Glazba, Pokret ... su lijepi, no Oni su i važni i potrebni za sreću i zdravlje čovjeka.
Standardni, a osobito latino američki, plesovi su moja davna ljubav ... Odlučna sam ostvariti svoje snove, a Ples je jedan meni važan san ...  Počela sam sa Salsom ...
Raduje me što vam mogu predstaviti novu plesnu školu u Rijeci 

klara jet - set
plesno sportsko društvo

Upis u školu plesa za odrasle je 14.11.2007. godine u 20 sati.
Satovi će se održavati srijedom i petkom od 20 - 21 sat u dvorani društva, na adresi:   
Podhumskih žrtava 7a, pored O.Š.Centar i Građevinske srednje škole (Sušak).
Mjesečna članarina je 180,00 kn po osobi.
Program obuhvaća:
standardne, latinoameričke i društvene plesove koji su podjeljeni u 4 nivoa.
                Nivo bronca: Engleski valcer, Cha cha, Disco hustle, Western polka, Bluz.
Nivo srebro: Foxtrot, Bečki valcer, Rock'n'roll, Twist, Polka.
Nivo zlato: Samba, Tango, Jive, Merengue,
Nivo dijamant: Rumba, Paso doble, Mambo, Charlston.

Iz nivoa u nivo se prelazi automatski, bez prekida ili promjene termina (osim u slučaju osipanja grupe i nakon ljetne pauze). Plesovi s prethodnih nivoa se konstantno nadograđuju.
Vrijeme pohađanja je neograničeno.
Vodi Jasna, lijepa, mlada žena koja je već 20 godina u plesu.

 

               

INFO AKTUALNOSTI:

 

Predavanja na temu AFA alge i superhrane održavaju se redovito svaki tjedan utorkom ili srijedom, u RIJECI, Frana Supila 10/I kat  "TOM MILLER" -  Centar za osobni razvoj i energetsku medicinu" (centar grada, Gimnazije, h. Bonavija)

                                        Ulaz slobodan - Dobrodošli

 

 

Pogledajte "PROMOCIJE sve AFA"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 srijeda 19.03.2008. u 19 sati  (isto mjesto)

 

P r e d a v a n j e

AFA  alga – superhrana

podrška unapređenju zdravlja

 

predavač:

mr.sc. Zlata Jaška dr.med.

 

Pogledajte "19.03.2008. Predavanje - dr. Zlata Jaska"

.

 

 

Povratak na vrh