Kratka biografija s osvrtom na AquaSource

ELI Jaška, rođena 1958. godine u Rijeci. Po zanimanju diplomirana pravnica. U pravosuđu radila 14 godina. U potrazi za "sobom" napušta profesiju 1996. godine na mjestu suca Trgovačkog suda. Iskustvo rada u prodaji, mrežnom marketingu, komunikaciji, vođenju radionica, organiziranju seminara.
Prošla brojne seminare samorazvoja i okušala brojne tehnike samoiscjeljenja od prehrane, psihoterapija, vježbi, pokreta, zvuka, rada s energijama ... Svojom misijom smatra doprinositi stvaranju boljeg, zdravijeg, sretnijeg svijeta, povišenju svijesti ljudi.
Volim Prirodu i prirodno, planinariti, šetati, plivati, sunčati se, jahati ... bivati u prirodi. Uživam plesati, osjećati, pokret, ritam, tok, osjećati stras života, smijati se. Volim pisati, slušati uzdižuću galzbu i radosne pjesme. Volim istraživati, putovati, stvarati sjajniju sebe i bolji svijet oko mene. Važni su mi periodi tišine. Uživam u kreativnom druženju, komunikaciji podrške. Volim drevna znanja i mudrosti starih naroda, šamana, volim čitati knjige koje me oplemenjuju i potiču na pozitivne primjene. Volim se kreativno samoizražavati, volim voljeti i volim kad sam voljena.

Kada su "Algice" /kako od milja zovemo Klamatsku algu i druge proizvode tvrtke AquaSource, čije je izbor "Prirodni elementi za zdravlje i Ljepotu"/ ušle u moj život 1999. godine, One su za mene značile "Novi stupanj Slobode". Upućujem na članak objavljen u AquaSource NOVOSTI Lipanj 2004. "PRIČA o KLAMATSKOJ ALGI  - novi stupanj Slobode". Algice su postale moj sjajan partner i svakodnevna pomoć u ovim izazovnim vremenima brzih promjena, snažan partner na mojim putovanjima. Zahvalna sam im na tome. Danas se osjećam i zdravije i mlađe, ne samo u duhu nego i tijelu, nego pred 21 godinu kada su me zdravstveni problemi pogurali okrenuti se sebi, svrsi postojanja, istinskom životu.
Zahvaljujem svojoj sestri i sponzorici, dr. Zlati Jaška, sjajnom liječniku novog doba čiji je pristup čovjeku holistički i usmjeren ka zdravlju, a ne bolesti, što mi je otkrila čudesne "Algice". Drago mi je što je naš brat Darko, stručnjak telekomunikacija, sjajan meneđer usmjeren na kvalitetu i opću dobrobit, i njegova obitelj uvela Algice u svoju svakodnevicu, jer uvjerena sam da su One blagodat za svakog čovjeka i svaku obitelj.

Godine 2003. prihvatila sam izazov mrežnog marketinaga i aktivnije počela pronositi informaciju o ovoj čudesnoj Algici, podigavši tako kvalitetu hranjenja i života mnogim mojim prijateljima. Godine 2004. prihvatila sam novi izazov takmičenja u nagradnoj igre za putovanje u Tajland za dvije osobe . . .  i desilo se, zasigurno uz pomoć Sile koja odgovara na Entuzijazam i pozitivnu Namjeru, Eli je osvojila prvo mjesto u konkurenciji s distributerima u svim državama u kojima djeluje AquaSource, a urede je tada imao otvoren u slijedećm zemljama: Velika Britanija, Finska, Švedska, Bugasrska, Grčka, Makedonija, Ruija, Estonija, i Hrvatska. Upućujem na članak objavljen u AquaSource NOVOSTI Srpanj 2004.

 Inspirirana dolaskom dr. Petera Naydenova u Hrvatsku pred Uskrs 2007., i novim saznanjima o čudesnoj moći Algica, odlučujem se ponovo pokrenuti i kroz AquaSource, koji nudi zaista najsavršeniju hranu i sjajne prizvode, spojiti dvije važne slobode za mene i sve one koji se priključe mom timu: Zdravstvenu i Financijsku Slobodu, koje sobom pokreću razvoj punog potencijala svakog čovjeka, i življenje života punim plućima.

Budimo stvaratelji novog Zdravog, Sretnog Svijeta - Raja na Zemlji!
Dobrodošli u čudesni svijet "Algica" - dobrodošli u Tim !!!
                                                                                                     Eli

Upućujem na

Newsleter X 04 - Eli pismo (2)
Pismo dr. Naydenova distributerima 2007.  (3)
Novi stupanj slobode - Priča Eli (1)

 

 

Povratak na vrh