ZIMA BEZ ANTIBIOTIKA

 

Predavač

dr. Peter Naydenov

 

liječnik, pedijatar, homeopatski liječnik, algoterapeut,

autor knjige "Zelene Zrake Svjetlosti"

  www.anhira.com * Zdravlje * Uspjeh * Sloboda - Internet stranica dr. Naydenova

 

Zagreb

25.01.2008. pet.

ZAGREB - 25.01.2008. pon

od 18 do 20 sati - hotel "Laguna", Kranjčevićeva 29

Prijave i info: Vladimir Punčec

00385 91 581 3912; generatrix@generatrix.hr

Zagreb

 

LIJEČNICI zainteresirani za susret s dr.Naydenovim

u Zagrebu, mogu se javiti dr. Jadranki Sekulić:

 jadranka.sekulic@dzz-centar.hr, ili gsm:  099 4087 680

Ljubljana

27.01.2008. ned

                          LJUBLJANA - 26.01.2008. subota               Lj

od 11 -13 h - hotel "Mons" - Ljubljana Brdo

Prijave i info:

Andreja Rajh + 386 31 331-026; randreja@gmail.com

Lucija Korbar  + 386 41 432002

Rijeka

28.01.2008. pon.

RIJEKA - 28. siječnja 2008. pon.

od 18 do 21 sat - Centar tehničke kulture - Školjić 6

Prijave i info: Eli Jaška;

00385 51 677-331; + 091 7223700; eli.jaska@ri.t-com.hr

Rijeka

 

LIJEČNICI - Detoksikacija - Imunitet

pon. 28. siječnja 2008. od 11 do 13 sati

 

Ulaznice se mogu kupiti i sve informacije dobiti kod organizatora u svakom gradu. Kako je svaki prostor ograničen veličinom i brojem sjedećih mjesta molimo vas da svoje mjesto osigurate kupnjom ulaznice. Pred blagdane to može biti koristan dar bližnjima i prijateljima.

Na predavanju imati ćete priliku dobiti informaciju o "Algicama", kako od milja zovemo proizvode tvrtke AquaSource, osobito o Algi jedinstvenih svojstava, koja je osnova gotovo svih njihovih proizvoda. AquaSource Alga (Klamath Lake Algae - AFA alga) sa svojim izvanrednim nutricionističkim svojstvima poznata je kao super hrana našeg doba. S razlogom je zovu Eliksir za Mozak i Zelena krv Planete.

 

AquaSource su 1994. godine osnovali dva vodeća britanska homeopatska liječnika David Howell i Robert Davidson. Obojica su osjetili izazov da pronađu nove načine pomoći svojim pacijentima. Uočili su da modrozelena AFA alga znatno povećava učinak njihove terapije i liječenja. U Hrvatskoj tvrtka AquaSource d.o.o. osnovana je u siječnju mjesecu 2001. godine, sa sjedištem u Rijeci.

"To keep the body in good health is a duty ...

otherwise we shall not be able to keep the mind strong and clear."

Gautama Buddha

 

"Održavati tijelo u dobrom zdravlju je dužnost ...

u protivnom nećemo biti u mogućnosti održati um snažan i jasan."

 

Iz knjige  by  Karl J. Abrams "Algae to the Rescue"

           O autoru 

 

 

Dr. Peter Naydenov rođen je u Bugarskoj 1958. god. Medicinsku akademiju završio je u Sofiji 1985. god. nakon čega je 8 godina radio kao pedijatar u Kjustendilu i Sofiji. U tom periodu izdaje jedini Informacijski bilten holističke medicine i sve se više orjentira k prirodnom načinu poboljšanja zdravlja i povećanju vitalnosti, osobito kod djece.

Još kao student medicine, dr. Nydenov usmjerio se holističnom pristupu. Jedan je od prvih liječnkika homeopata u Bugarskoj i osnivač obuke klasične homeopatije. Prakticira klasičnu homeopatiju, fitoterapiju, algoterapiju i algoprofilaksu.

Za bolje upoznavanje ličnosti pacijenata i orjentaciju u njihovim problemima, dr. Naydenov se koristi i astrologijom koju izučava više od 20 godina. Stvorio je orginalnu metodu - astropsihoenergetiku.

 Autor je više knjiga s holističkom tematikom.

Dr. Peter Naydenov jedan je od pionira uporabe modrozelenih AFA algi. Svjestan ogromnih mogućnosti za poboljšanje zdravlja,  produžetak života i podizanja zdravstvene kulture, danas putuje cijelom Bugarskom, Makedonijom, Hrvatskom, Slovenijom i Rusijom ... i drži predavanja, seminare, obuku i konzultaciju mreže za distribuciju mikroalgi.

 

 

* * *

            Osobu možete upoznati i kroz knjige koje piše. Izabrali smo djelove iz knjige dr. P. Naydenova u hrvatskom izdanju - "Zelene Zrake Svjetlosti"

 

Autorov predgovor hrvatskom izdanju

S velikim zadovoljstvom predstavljam ovo izdanje. Nadam se da će ono biti korisno i razumljivo. Odmah želim podcrtati da su mikroalge čista, punovrijedna hrana, savršeno bezopasna, sa začuđujućom životnom snagom koju mogu koristiti svi, bez izuzetka, sasvim slobodno i bez medicinske konzultacije.

Budući sam liječnik, želio bih pobuditi interes o mikroalgama i u medicinskom okružju. Dijelim uvjerenje, da i mi, medicinski djelatnici, imamo potrebu za mikroalgama - kako za sebe, jer je naš posao naporan i iscrpljujući, tako i za pacijente koji bi putem mikroalgi stekli više energije i lakše savladali bolest.

 

            Čuvanje  Mladosti  i  usporavanje  Starosti                                             (138-139)

 

Predstavite sebi jedan svijet koji vibrira snagom, čistoćom, energijom i savršenstvom, svijet bez bolesti i bez umora u kojem bore nisu u modi, gdje energija ne može nestati jer se usvakom trenutku punimo energijom Sunca. Dovoljno je pružiti ruku k prekrasnim, nevjerojatnim i začuđujućim mikroalgama.

Ushićeni idejom o prehrani mikroalgama nemojte podcjeniti EMK /Esencijalne Masne Kiseline/! Ponavljam, bez EMK se ne može održavati zdravlje, a ni mladost. Moje je mišljenje da svaki čovjek današnjice ima svakodnevnu potrebu za algama i EMK, neovisno o godinama, izgledu i poslu koji oavlja.

Uživajmo promatajući zdrave ljude pune energije i mladenačkog zanosa i izgleda na ulicama naših gradova i sela! Neka dio njihove zanesenosti i poleta prijeđe na nas.

Ako ljudi shvate koliko je važno uzimati svakodnevno alge, napravio sam dobar posao pišući ovu knjigu. Osobno smatram da je u pitanju samo vrijeme. U novom milenijumu susretat ćemo sve više inteligentne, dobro informirane i kompetentne osobe u odnosu na svoje zdravlje, koje su shvatile da mogu živjeti mnogo kvalitetnije uz pomoć ovog čuda Prirode.

 

Energija, Život,   Sloboda                                                                    (146-147)

Pomažući drugima, možemo pomoći sebi. Radeći s čarobnom životvornom snagom mikroalgi, život nam može biti uvijek ispunjen energijom, zdravljem, blagostanjem i slobodom.

 

      Dobrodošli u čudesni svijet "Algica"  -  Eli

 

 

Povratak na vrh