O  AquaSource - u

AquaSource su 1994. godine osnovali dva vodeća britanska homeopata David Howell i Robert Davidson. Obojica su osjetili izazov da pronađu nove načine pomoći svojim pacijentima.
G. Howell se prisjeća: «Budući da smo sve više izloženi nepotrebnim dodacima hrani, komercijalnoj obradi koja umanjuje hranjivu vrijednost, zagađenju i drugim problemima s okolišem, naše tijelo je stalno na kušnji. Otkrili smo da modrozelene alge koriste mnogim pacijentima. Otada smo poduzeli opsežna istraživanja i konzultirali stotine stručnjaka koji su predani boljem razumijevanju prirode modrozelenih algi kao i metoda koje ih čine dostupnim svima na praktičan i ekonomičan način.»
AquaSource je predan promovirati zdravlje koristeći sastojke prirodnog podrijetla i proizvodeći razne visoko kavalitetne prehrambene proizvode koji su na raspolaganju svima.
Kao di naše vizije,  proizvodi AquaSource-a prodaju se putem neovisnih prodajnih agenata.
U HRVATSKOJ, tvrtka AquaSource d.o.o. osnovana je u siječnju mjesecu 2001. godine. Sjedište tvrtke je u Rijeci, na adresi Riva 8, I kat  (Poslovna zgrada Euroherca). Proizvodi su stavljeni u promet u lipnju mjesecu iste godine.
Osnova gotovo svih naših proizvoda je AquaSource Alga (Klamath Lake Algae - AFA alga) sa svojim izvanrednim nutricionističkim svojstvima poznata još kao super hrana našeg doba.
Dio smo međunarodne holding kompanije AquaSource Algae Group Plc. sa sjedištem u Republici Irskoj. Uz ured u Hrvatskoj, aktivni smo i u Bugarskoj, Grčkoj, Makedoniji, Rusiji, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Finskoj i Estoniji. Ured u Velikoj Britaniji servisira tržiše u Sloveniji i Srbiji.

AquaSource je posvećen tome da vas opskrbljuje kvalitetnim proizvodima koji koriste sastojke iz prirodnih izvora koji su stvoreni da bi:  

  • očuvali dobro zdravlje
  • povećali energiju
  • postigli dobru fizičku spremnost
  • regulirali težinu
  • promovirali ljepotu

U AquaSource-u predani smo kvaliteti i u tome da vam pomognemo da dosegnete svoje ciljeve. Učinite AquaSource proizvode dijelom prirodnih elemenata vašeg zdravog životnog cilja!
Naša povijest uključuje:
1995 - AquaSource započinje isporuku proizvoda u Bugarsku
1997 - Početak djelatnosti u Sofiji, Bugarska
1999 - AquaSource otvara ured u Ateni, Grčka.
2001 - AquaSource otvara ured u Rijeci, Hrvatska.
2002 - AquaSource Algae Group Plc (AAG) je izlistan na Ofex-u, maloj burzi u Londonu namijenjenoj malim poduzećima. Iste godine AquaSource Algae Group plc osvaja  nagradu za najbolju tvrtku godine u Ujedinjenom Kraljevstvu na OFEX tržištu
2002 -  Preuzeo  finsku tvrtku AMT i stekao bazu podataka neovisnih agenata direktne prodaje.
2002 -  AquaSource otvara ured u Talinu, Estonija.
2003 -  Početak djelatnosti u Švedskoj.
2003 - AquaSource otvara ured u Moskvi.
Godine 2005 - AquaSource Algae Group Plc (AAG) lansira liniju proizvoda za kožu tijelo Natural BEING u Finskoj, Rusiji, Grčkoj i Bugarskoj, a 2006. i u Hrvatskoj.
S preko 70,000 neovisnih distributera i klijenata u 10 zemalja, mi zajedno ne samo da dijelimo nego i razvijamo i realiziramo viziju da prirodni elementi hranjivosti i ljepote budu dostupni svima.

VAŠE PLEMENITE AKTIVNOSTI U PROMICANJU ISTINE O ZDRAVLJU I ZDRAVOM NAČINU ŽIVOTA ČINE NAS POSEBNIM I PONOSNIM ŠTO SVI ZAJEDNO ČINIMO AQUASOURCE.

                                                                                                                          AquaSource

 

Pogledajte:

* DOBRODOŠLI u čudesni svijet Algica (2)
* AFA - Klamatska Alga (3)
* INFO Algice - Letak Eli (2)
* Lagani početak Program - Letak (4)
* PROIZVODI AquaSource - Popis (1)

 

 

Povratak na vrh